MSP Web Security Service

Bescherm je werkomgeving met onze MSP premium web en content security service

Al voor € 2,97 per user per maand is de werkplek voorzien van de Web Security Service!  

MSP Web Security Service

Bescherm je werkplekken middels Web en Content Security service. Deze Cloud Web Security Service biedt content filtering, beveiliging van bestanden, policy sturing en rapportering en wordt centraal gemanaged. De real-time Threat intelligence beschermt de gebruikers, de organisatie en je merk. Deze oplossing is proxy vrij opgezet en heeft geen invloed op snelheden. Deze dienst levert een geavanceerde Web Securty met een duidelijke structuur. 

Features : 

  • Makkelijk inzetbaar, snel up - en running!
  • Beveiling voor alle web bedreigingen
  • Web content filtering 
  • Endpoint malware beveiliging
  • SSL inspectie
  • Per user af te dwingen
  • LDAP/Azure AD support

Wat biedt de MSP Web Security Service ?

Robuuste content filters

Content Shield biedt geavanceerde DNS-filtering en URL-filtering welke altijd up-to-date is. Doormiddel van een software agent is de gebruiker ook volledig beschermd wanneer deze niet op kantoor is.

Real-Time Threat Intelligence

Content Shield maakt gebruik van ongeëvenaarde real-time threat intelligence-netwerk samen met live heuristische analyse, om ervoor te zorgen dat gedownloade bestanden en ander verkeer vrij zijn van zero-day malware en andere opkomende bedreigingen. 

Centraal  beheer

Content Shield geeft u in één oogopslag inzicht in de status en activiteiten van individuele gebruikers en maakt melding van bedreigingen. Het is mogelijk om flexibele uitgebreide rapporten op te maken naar eigen inzicht. 

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen

Vraag naar de mogelijkheden :

Wij gebruiken cookies