Virtual Clavister NetWall Firewalls

Kies voor de Virtuele NG Firewalls van Clavister! 

Bescherming van de cloud infrastructuur middels de Virtual Firewall!

Sommige van de meest cruciale applicaties zijn verplaatst naar een virtuele infrastructuur, een private cloud of zelfs een public cloud.  

Met deze toepassingen zijn ook de gegevens verplaatst van lokale bestandsservers naar cloud oplossingen.

Net als in een fysieke infrastructuur moeten deze applicaties en gegevens worden beschermd tegen hackers, malware en andere cyber bedreigingen. Met behulp van de intelligente Next Generation Firewalls van Clavister zijn deze veilig.

Om de gevirtualiseerde applicaties en gegevens te beschermen biedt Clavister de Virtual Next Generation Firewall, met precies dezelfde functies en mogelijkheden als de hardware Firewalls. De Clavister Virtual Next Generation Firewalls draaien in de cloud omgeving en inspecteert en beschermt zowel het verkeer van en naar internet als het verkeer tussen de virtuele machines.

Overzicht Clavister Virtual NetWall Firewalls

Clavister Virtual Next Generation Firewalls

Wat mag je verwachten van Clavister Virtual Firewalls? 

Service en zichtbaarheid van bedreigingen

Met de geïntegreerde ondersteuning voor rapportages van services en dreigingen, compliance, versiebeheer en real-time monitoring, biedt Clavister InControl gecentraliseerde beheer mogelijkheden om te voldoen aan de rapportagebehoeften van alle individuele klanten.

High Performance

Hoge prestaties

Bouw een toekomstbestendig Cloud-netwerk die klaar is om de uitdagingen aan te gaan van exponentiële groei van afnemers, bandbreedte en capaciteit.

Gecentraliseerd beheer

Vermijd menselijke fouten, verlaag de operationele kosten door gebruik te maken van het uitgebreide centrale beheersysteem Clavister InControl. Deze  komt inclusief met een geavanceerde API voor integratie met andere bedrijfs en managementsystemen.

Schaalbaar bedrijfsmodel

Clavister biedt op maat gemaakte bedrijfsmodellen voor service dienstverleners die aansluiten op individuele bedrijfs en klant behoeften.

Next Generation Firewall-beveiliging voor virtuele omgevingen

Door de geavanceerde beveiligingsset voor bedreigingspreventie van de volgende generatie in te zetten voor Oostwest-verkeer, wordt toegang en gegevensintegriteit gegarandeerd door het elimineren van de verplaatsing van bedreigingen tussen applicaties binnen de cloudinfrastructuur, ongeacht of het een on-premise netwerk, publieke, private of hybride cloud is

Geautomatiseerde implementatie en provisioning

De uitdaging van het beheer van beveiliging in cloudomgevingen vereist een eenvoudige, gecentraliseerde en schaalbare oplossing voor beveiligingsbeheer.

Beheer en implementeer duizenden Clavister Firewalls in grootschalige netwerken, allemaal met Clavister InControl.

Meer weten? Download het overzicht of vul het formulier in.

Wij gebruiken cookies