Firewall-As-A-Service

Clavister Firewalls per maand als Firewall-As-A-Service! 

Firewall-As-A-Service met Clavister!

Middels de Clavister Firewall-As-A-Service bieden wij onze partners de mogelijkheid om deze als unieke dienst te bieden naar klanten die Veiligheid hoog op de agenda hebben staan. Het managen van de Firewalls kan vanuit het gratis InControle zelf worden opgezet of worden uitbesteed aan ons. Daarmee kunnen partners een Top service bieden die een extra inkomens stroom garandeerd met continuiteit voor de toekomst. De service is eenvoudig op te zetten middels een 1-malige kostendekkende investering in een Firewall met vervolgens een maandelijkse afname van een volledige Security Subscriptie. Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact met ons op!  


Clavister Firewall-As-A-Service modellen

Implementatie

Wij bieden volledige ondersteuning bij de opzet en implementatie indien gewenst. 

Beheer

Beheer vele Firewall middels het gratis InControle of laat ons het Firewall beheer doen als verlenging van de organisatie. 

Support

Wij bieden volledig support op elke Firewall, ook uit naam van onze partners leveren wij support en services. 

Highlights

Ready to Serve and Protect

De Clavister NG Firewalls combineren enterprise klasse firewalling met Applicatie herkenning en Advanced threat protection features die je voorzien in volledige controle van je netwerk.

Je kan niet alleen zien hoe de applicaties gebruikt worden maar je kan ook nog eens de IT optimaliseren wat ten goede komt aan de productiviteit. Je bent ten alle tijden beschermd tegen Advanced threats, ransomware en DDos Attacks middels proactive management. 

En dat allemaal ook in een Faas concept, Firewall-As-A-Service! 

Voor meer informatie over de FaaS oplossing, contact ons direct!

Wij gebruiken cookies