arrow_drop_up arrow_drop_down

Clavister EasyAccess

Clavister Identity & Access Management voor de werkomgeving van vandaag! 


Keep IT Simple! Houd grip over toegang en identiteiten. 

Clavister biedt een compleet portfolio van Identity & Access Management (IAM) -producten aan middels Clavister EasyAcces, een divisie binnen de Clavister-groep, waarmee u uw identiteiten op een eenvoudige en efficiënte manier kunt beheren en beveiligen.

Alle organisaties worden geconfronteerd met een toenemende complexiteit in het beheren van de identiteit van gebruikers en moeten er voor zorgen dat gebruikers ten allen tijde een veilige toegang wordt geboden.

Met een toenemend aantal applicaties en systemen die onze dagelijkse activiteiten ondersteunen, is het van cruciaal belang om het proces te automatiseren en te consolideren. Voor het beveiligen van deze accounts en ervoor te zorgen dat cybercriminelen op afstand worden gehouden, is het gebruik van sterke authenticatie (Multi Factor Authentication) vereist, wat nu als een eerste prioriteit wordt beschouwd.Multi Factor Authentication

Simpele combinaties van gebruikersnaam en wachtwoord zijn een van de belangrijkste redenen van grotere beveiligingsincidenten, een situatie die niet langer te vertrouwen is voor de bescherming van bedrijfsapplicaties en gevoelige gegevens.

Multi Factor Authentication (MFA) biedt de kracht van beveiliging die nodig is om uw omgeving tegen deze problemen te beschermen. Door gebruik te maken van iets dat de gebruiker al heeft, maakt onze MFA-oplossing een naadloze en kosteneffectieve oplossing mogelijk.

De kern van sterke authenticatieoplossing is onze Multi Factor Authentication Server, de meest gewaagde uitsmijter, die cybercriminelen buiten het netwerk houdt. De MFA Server communiceert met Clavister Next Generation Firewalls, de gebruikersmappen en houdt alle OTP's bij. De server is ontworpen voor een snelle installatie en vereist minimale administratie. Ontworpen om naadloze  bescherming te bieden voor elk bedrijf.

Federation

Clavister EasyAcces - Identity Federation biedt een centrale authenticatieoplossing voor het inloggen van gebruikers op diverse platformen middels single sign-on. Gebruikers loggen slechts één keer in middels het gebruik van de sterke authenticatie methode, Multi Factor Authenticatie.

Veel bedrijven kennen een forse groei in het gebruik van (online) applicaties welke een eigen gebruikersdirectory hebben. Voor gebruikers is het vaak een uitdating om alle verschillende inlog gegevens van deze applicaties te onthouden.

Door het inzetten van Clavister EasyAcces - Identity Federation hoeft een systeem beheerder slechts op één plek een identiteit in orde te maken. Veel gebruikte zakelijke applicaties kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met Clavister EasyAcces.

Identity Manager

Veel organisaties zijn op zoek naar manieren om de servicedesk kosten te verlagen. Veelal middels het aanpassen van interne processen. Met Clavister EasyAcces is het proces voor het aanmaken, aanpassen of verwijderen van nieuwe gebruikers of groepen te vereenvoudigen.

Clavister EasyAcces biedt een web-based portal waar gebruikers zelf de persoonlijke informatie kunnen inzien en bewerken.

De tool is uiterst flexibel en kan worden geconfigureerd om aan de gestelde beleidseisen binnen de organisatie te voldoen.

Identity Provisioning

Veel organisaties verwerken gevoelige gebruikers informatie welke bovendien vaak niet op één plek te vinden is maar op verschillende (fysieke) locaties, zowel lokaal als in de cloud. De Clavister EasyAcces – Provisioning module biedt een eenvoudig te configureren portal voor het aanmaken, aanpassen en verwijderen van gebruikers binnen de verschillende (cloud-)applicaties.

Het Clavister EasyAcces – Provisioning portal zorgt voor een efficiënte manier van aanmaken van gebruikers in verschillende applicaties. Daarnaast beschikt de gebruiker direct over een sterke authenticatie.

Werken met een zeer ervaren leverancier van Security Identity oplossingen

Het portfolio van Identity and Access Management-oplossingen van Clavister, inclusief de Multi Factor Authentication-producten, heeft een lange geschiedenis en een bewezen staat van dienst.

PhenixID, opgericht in 2014, werd de nieuwe naam van Intel in samenwerking met Mcafee wat zijn oorsprong had in Nordic Edge.In 2016 heeft Clavister acquisitie gepleegd en PhenixID toegevoegd in het portfolio. De producten zijn het resultaat van een ervaren team dat al bijna twintig jaar voorop loopt op het gebied van veilige identiteits- en toegangsbeheertechnologieën. 

Wij bieden deze oplossing nu onder de naam Clavister EasyAcces!

Highlights

Schaalbare licenties

Het licentiemodel is gebaseerd op het aantal gebruikers, waardoor het naadloos aansluit op de grootte van elke organisatie van klein tot groot. Vraag naar de 30 dagen trial licenties. Die extra laag security is heel dichtbij!  

Snelle implementatie

De MFA-server is ongelooflijk eenvoudig te installeren. Sterker nog, de meeste klanten kunnen binnen een uur gebruikmaken van krachtige authenticatie. Onze engineer kan een eerste set-up maken en een eventuele trial snel opzetten.

Robuust en betrouwbaar

Redundant en schaalbaar voor hoge beschikbaarheid. 

Slimme integratie

Clavister MFA is perfect geïntegreerd met de Clavister Next Generation-firewalls, vooral als de One Touch-applicatie als softwaretoken wordt gebruikt.

Radius

Omdat Clavister EasyAcces MFA kan fungeren als een RADIUS-server, kunnen we dit eenvoudig integreren met de meeste VPN- en RADIUS-bewuste applicaties. Onder andere Juniper, Cisco, Citrix Access Gateway (NetScaler), Citrix Web Interface, Microsoft UAG, Microsoft Outlook Web Access (OWA), Microsoft Sharepoint, Microsoft Remote Desktop Web, VMware View, Clavister, Check Point.

Meer info over Identity & Acces Management en MFA? 

Meer info graag!

Wij gebruiken cookies